Medvehagymás, tojásos kence

medvehagymás, tojásos kence
Hát igen. Szeretem a medvehagymát (is). Ez egy újabb medvehagymával gazdagított finomság. Azért szeretem, mert annyira intenzív az íze, hogy nem kell sokféle fűszert használni, ahhoz hogy valami különleges legyen a végeredmény. 
Már nagyon vártam a szezont, most épp teljében vagyunk. Hétvégén, vasárnap például családostól medvehagyma túrára készülünk. Ennek köszönhetően még lesz medvehagyma recept:).

Hozzávalók: 3 keményre főtt tojás, 1 evőkanál tejföl, 1 teáskanál majonéz, só, bors, apróra vágott medvehagyma és petrezselyemzöld. 
Elkészítése: A tojásokat kis lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fűszereket, a felaprított medvehagymát, petrezselyemzöldet és jól összekavarjuk. Végül beleforgatjuk a majonézet és a tejfölt is. Érdemes legalább egy órára hűtőszekrénybe tenni, de rögtön is fogyasztható. Kenyérre kenve, zöldhagymával, paradicsommal, retekkel, bármivel isteni:).

Megjegyzések

sedith üzenete…
Hahóóóóóóó!:)
Neon Rider üzenete…
:) most találtm rá a blogodra! nagyon tetszik:) fel iratkoztam:)

http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/
puszillak

remélem folytatod:D
Jutka üzenete…
Kedves Zsuzsika
Neked és családodnak Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Népszerű bejegyzések