Sárgarépa fasírt


Ismét fasírt:)). Most sárgarépából. A levesből megmaradt murkot hasznosítottam és ezt is medvehagymával ízesítettem:).

Hozzávalók: 2 főtt sárgarépa, 2-3 evőkanál zsemlemorzsa, 1 evőkanál paradicsomsűrítmény, 1 tojás, nagy csipet aprított medvehagyma, só, bors, olaj a sütéshez, krumplipüré körítésnek.
Elkészítése: A sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd összekeverjük a tojással, a paradicsomsűrítménnyel, a fűszerekkel és a medvehagymával. Végül beleforgatjuk a zsemlemorzsát is. Tetszés szerinti fasírtokat formázunk és forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Krumplipürével tálalhatjuk.

Megjegyzések

Roza üzenete…
Zsuzsiga, nekem nagyon tetszik a sárgarépa fasírtod!
Szeretnélek meghívni egy játékra, és örülnék, ha részt vennél benne.
Kérlek, nézzél be hozzám!
Illéskrisz Konyhája üzenete…
Kedves Zsuzsi!

Téged hívnálak egy Húsvéti játékra...Remélem nem okozok vele nagy fejtörést!:o)

Népszerű bejegyzések