Gombás "palacsinta"


Ne tünjön nagyképűségnek részemről, de nálunk ez az étel gombaszezonban tényleg átlagosnak számít, mondjuk adódik úgy is, hogy épp ebédre második fogásként is jól jön, ahogy ma is. Nagyon szeretjük. Nem bonyolult, azok számára jegyzem be, akik esetleg nem ismerik.
Hozzávalók: 2 közepes vargánya - szárastól, 2 tojás, só, bors.
Elkészítés: A gombákat megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk, majd kevés oljaban a szeletek mindkét oldalát megsütjük. A tojásokat felverjük a fűszerekkel és a gombára öntjük. Pár percig sűlni hagyjuk, majd az egészet megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük. Paradicsommal kínálhatjuk.

Megjegyzések

Éva üzenete…
Nagyon guszta, és nagyon finom lehet!Szívesen kipróbálnám, de ez nem olyan egyszerű , a boltban ez a fajta nincs, esetleg a piacon!
Kati üzenete…
Fincsi lehet, én is szoktam rántottát készíteni gombával is, nálunk pupos rántottának nevezzük az ilyen módon elkészített tojást.
Alíz üzenete…
No, végre! Most már lehet nálad is kommentelni. Ilyet én is szoktam, és valóban egy átlagos kaja főleg egy olyan családban, ahol apuci reggeltől estig erdőn-mezőn barangol. :) Nálam azonban már inkább kicsit ünnepinek számít, főleg mostanában, amikor alig van gomba. :)
Petra üzenete…
Nagyon szeretjük a gombát, nálunk mondjuk csak csiperkéből készül. Erdei gomba! Milyen jó nektek. Összehasonlíthatatlanul finomabb lehet! :D
Adél üzenete…
Jaj,ez nagyon finom,jó nektek,hogy ilyen különleges gomba mindennapi .
4Gyerek üzenete…
Kérlek nézz el hozzám http://elkeszitettem-megmutatom.blogspot.com/2011/07/rozsaszin-dij.html

Népszerű bejegyzések