Bajban voltam, vagyok


A minap olvasom Hajnalkánál, hogy próbálja újítgatni a blgoját, aztán, hogy valahol valamit csinált, de elrontotta, viszont folyamatosan dolgozik rajta, aztán megint valami balul sült el és csak dolgozik és dolgozik az új blogdizájnján. Na, mondom, én is le kellene cseréljem a hátteret, már elévül lassan a téli táj, bár nagyon szerettem azt a hátteret. Erre ma, akad egy kis időm, hátterek után kutattam, megtaláltam a megfelelőt, sőt többet is, lementettem egyenként, majd válogatok én, gondoltam, de Hajnalka bejegyzését olvasva, mondom, vigyázok nehogy úgy járjak mint ő, erre tessék. Hogy néz most ki az egész? Nem engedelmeskednek a modulok, a képek össze-vissza elnyúlva, a bejegyzések egymás alatt ismétlődnek, duplán is megjelennek. Mit csináljak? Már nem merek újra nekifogni. A háttérrel egyelőre elégedett vagyok, viszont azt a sok összevisszaságot és átláthatatlanságot szeretném kijavítani. Ha valaki segíteni tud nekem ebben, szívesen fogadom és előre is megköszönöm:).

Megjegyzések

Juci üzenete…
Hívj egy informatikust és megold mindent seperc alatt! 14 évesnél nagyobb diák legyen és meglátod csodákat művel. Nálam a gyerekek intéznek mindent, ha valamiben bakizok nagyon megdorgálnak.
Igaz mindkettő azt végezte, de na! Mi szülők sokat lesünk, tanulunk tőlük!
zsuzsiga üzenete…
Koszonom Juci, ezen mar en is elgondolkodtam. Lehet az lesz a legjobb:).
mariam üzenete…
Szia!

Fordulj tanácsért bizalommal Wise Ladyhez!
http://www.bloggersbloggers.com/
Éva üzenete…
Észrevettem tegnap hogy megváltozott a blogod,de üzenni nem tudtam. A palacsintádat akartam megdícsérni.Kitartás a szerkesztéshez, biztos sikerülni fog!
Kati üzenete…
Igen én is láttam a tegnap, hogy nincs minden rendben a blogoddal, akartam megjegyzést is írni, de nem lehetett.
zsuzsiga üzenete…
Nem lehetett megjegyzest irni, mert folyamatosan dolgoztam rajta. Szerencsere ezt elgalabb be tudtam allitani ugy, ahogy. Dolgozom meg rajta hatha kisul belole valami:).

Népszerű bejegyzések